هنوز هم ممکن میباشد برخی اشخاص با این ایراد دست و پنجه قابل انعطاف نمایند. از این رو تصمیم دارم در‌پی این نوشته ی علمی به باز‌بینی پیکربندی درست نشانی‌های ضمیمه بپردازم تا در شرایطی‌که این پیکربندی را به صحت انجام نداده‌اید و آن‌طور که می بایست نمی‌توانید در گوگل سکو بگیرید، این ایراد را حل نمائید.

بهترین سئو کار

تغییر تحول مورد نشانی URL های ضمیمه به خویش ضمیمه به آری”
اولی بخشی که بایستی آن را به طور دستی تهیه و تنظیم نمائید، همین بخش میباشد. پیکربندی این بخش بایستی مدام روی آیتم آری” باشد. این پیکربندی در بخش seo > ظواهر کاوش > موادسازنده چندرسانه ای (در ورژن انگلیسی: سئو > Search Appearance > media) پلاگین بهینه سازی جای‌دارد.

آیا پیکربندی شما روی آیتم نه” میباشد؟
در صورتیکه پیکربندی این بخش روی نه باشد، دو نمایش پیش روی شماست:

سناریوی نخستین: گزینش عمدی آیتم نه”
در‌صورتی‌که عمدا تغییر تحول نشانی URL های ضمیمه به خویش ضمیمه” را روی نه” تهیه و تنظیم نموده اید، صد رد صد از پیامد های این فعالیت با خبر می باشید. نشانی URL های ضمیمه یکی‌از مهمترین قسمت های تارنما به اکانت می‌آیند. چون شما به صورت مکرر به‌این صفحه ها پیوند می دهید. این صفحه ها دارنده محتوای حقیقی وواقعی می باشند. (یعنی تنها عکس درون آن‌ها وجود ندارد)

سناریوی دوم: گزینش ناخواسته مورد نه”
ممکن میباشد پیکربندی این بخش روی آیتم نه” باشد ولی شما آن را تعیین نکرده باشید و اطلاعی از این مورد نداشته باشید. این دقیقا به عبارتی باگی میباشد که پلاگین Yoast سئو در ورژن 7 خویش مرتکب شد. بهتر میباشد آیتم را به آری” تغییر‌و تحول داده و ذخیره تغییرات را بزنید.

سفارش می کنیم این نوشته‌ی‌علمی رو از دست ندهید:
فراگیری ایجاد نقشه تارنما XML در وردپرس
اینجا گشوده هم به دو نمایش میرسیم:

ترافیک و رنک نرمال
در‌حالتی که 3 ماه بعداز ورژن 7 پلاگین شاهد کاهش رنک و ترافیک نبوده اید، یعنی وب سایت شما گرفتار این باگ نشده میباشد. فقط کافیست مورد ریدایرکت را روی آری” قرار دهید و آن را بروز رسانی نمائید.

کاهش ترافیک و رنک
در سناریوی دوم شما متوجه می شوید که تغییر تحول نشانی های ضمیمه به خویش ضمیمه” روی مورد نه قراردارد و وبسایت شما در گیر کاهش ترازو ترافیک و افت درجه شده‌است. پلاگین Yoast بهینه سازی از شما می‌خواهد فورا تغییر و تحول نشانی های ضمیمه به پست مامان را روی مورد آری قرار دهید.

نکته

در حالتی که نمیدانید پایین تاثیر این باگ قرار گرفته اید یا این که خیر سفارش می‌کنم مورد تغییر تحول نشانی های ضمیمه به خویش ضمیمه” را به آری تغییر و تحول داده و در هر درحال حاضر پیکربندی پلاگین را آپ دیت نمائید.

تغییر‌و تحول نشانی های ضمیمه به خویش ضمیمه یعنی چه؟
هنگامی برای محتوا یک عکس در پلاگین وردپرس بار گذاری می کنید، وردپرس صرفا آن را در انبار رسانه‌های خویش ذخیره نمیکند بلکه برای هر مورد از تصاویر، یک نشانی URL دلخواه هم ساخت می‌نماید. این URL ها بسیار زیاد میباشند و دارنده هیچ سیرتکامل محتوایی نیستند از این رو در بهینه سازی تارنما اثرات منفی به جا می‌گذارند. در واقع این پیوند ها منجر ارتقاء تعداد صفحه ها وبسایت می‌شوند درحالی که روی ارتقا محتوای باکیفیت تارنما تاثیری نمیگذارند. در شرایطی که پیکربندی تغییر تحول نشانی های ضمیمه به خویش ضمیمه را روی آری تهیه و تنظیم فرمائید این نشانی ها برای تصاویر ایجاد نمی‌شوند و مشکلی برای seo وب سایت‌تان به وجود نمی آید.

قبلنا گروه Yoast پیکربندی پلاگین رو به صورت خود کار روی آیتم خاموش ( تا قبل از این آیتم ها خاموش یا این که پر‌نور بودن On/Off) قرار می دادند تا ریدایرکت های خودکاری برای تصاویر بیشتر گردیده به هر پست به خویش پست ساخته شود. (به عنوان مثال تصاویر این پست درصورتی که در گوگل کلیک شوند مستقیما وارد نوشته‌علمی می گردند خیر نشانی اکران تصویر.)

توصیه می‌کنیم این نوشته‌علمی رو از دست ندهید:
انکر تکست Anchor Text در seo وب سایت
در روال پیشین و تصمیمات گذشته گروه گسترش Yoast، این ریدایرکت ها ساخته نمی شدند و تصاویر (برای مثال تصویر لوگوی وبسایت یا این که تصاویر این نوشته‌ی علمی) به جایی انتقال داده نمی شدند و خودشان یک پست و یک نشانی قابل ایندکس (هنوز هم قابل ایندکس می باشند) می ساختند (با این تفاوت که اینک ریدایرکت هم به آن ها طولانی تر گردیده).

البته در نسخه های نو ورژن پرمیوم پلاگین زمانی برای تصاویر ریدایرکت صحیح می‌شود تصاویر از پستی فراخوانده میشوند که در آن مستعمل اند (این یعنی تصاویر به تنهایی ایندکس نمی‌شوند تا در مقاله‌ها قرار گیرند = این خوب میباشد) و ایراد دیگری هم در‌این میان حل گردیده و آن اینست که در شرایطی‌که شما از یک تصویر در دو نوشته‌علمی به کار گیری فرمائید، مطمئن میباشید که تصویر به کدام نوشته‌ی علمی ریدایرکت می‌شود (زیرا از پست مامان فراخوانی میشود.)
 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها